Sunday, October 9, 2016

Happy Fullmoon si kembar Mumy

Assalammualaikum, "Comeback" tittle, setiap kali update mesti comeback tittle. Kata nak update selalu, hari-hari tak update jugak haha. Hari-hari kalau boleh memang nak update belog ni. Banyak sangat cerita nak di kongsikan. Tapi mengenangkan berpantamg umah mak ni, wifi xdak. Kayo bebeno org rumah ni guna mobile data jak😂 And kuota ni pulak asyik2 habis jak😂 So nak kena post, kena fikir dua tiga kali kot haha.


Alhamdulillahhh ya allah.. syukur harini day30 anak2 mumy.  Anak2? Eh baru update dah ada anak pulak😅😁 yes, 10.09.2016. Tarikh paling bermakna dalam hidup kami suami isteri, bila di anugerahkan dua cahaya mata sekaligus a.k.a kembar seiras yg tak berapa nak iras😅 Sesungguhnya Allah maha adil! Sorang dia bagi muka mummy dia, sorang lagi muka dady dia. Haa! Genap sebulan anak-anak mumy. Sungguh tak rasa masa berlalu. Semoga membesar dengan baik dan sihat sentiasa anak2 mumy. Jadi anak2 yang memberi manfaat kepada insan lain, beri manfaat kepada kedua orang tua, keluarga, masyarakat, dan AGAMA. Sungguh, your mum and dad sangat sayang, Yasmin Malaika & Jasmine Mikayla..

Tuesday, June 28, 2016

post 2016?

Assalammualaikum wbt, salam sejahtera. Setelah setahun dua bulan lebih x apdet apa2 kat belog, rasa macam nak menulis pulak harini. Kemarin ter'klik' link dekat lappy, terbukak pulak si belog ni. dan ternampak pulak apdet pasal "future hasben" tu haha. Alhamdulillah, Post tu sy tulis pada April 2015, ada tarikh kat situ. pada September 2015 kami bertunang & pada December 2015 Alhamdulillah sy dah sah jadi Isteri kepada Encik somi kesayangan saya. Memang rasa "x sangka" tu ada, sebab baru kenal beberapa bulan. Tapi tu la org cakap, klau Allah swt dah tentukan dia jodoh kita, bila, siapa, macam mana, tu semuanya bila2 boleh tjadi, semuanya ketentuan Nya. hehe.

dah start tulis ni, rasa mcm nak membebel banyak2 pulak dah. ahh x kisah lah, kita ceta jak, nanti2 ada masa baca balik, mesti ketawa sorang2. kah3... banyak benda nak share ni actually, nnti kita apdet dekat next entry yerrrr.... Salam 24 Ramadhan 1437 Hijrah :)