Sunday, October 21, 2012

Entry Ini Akan Sarat dengan Gambar :D | Rindu Mukah

 Assalammualaikum, salam sejahtera kengkawan :D
*Rindu Mukah* ialah statement tetiba. haha. Skarang praktikal dah masuk minggu ke 16, tinggal 6 minggu je lagi nak praktikal. Lepas tu balek mukah g. Huuu, walaupun xsabar nak habiskan Diploma ni, tapi One day I'm gonna miss everything here & there, a lot. So, let's just save the date, the memories and everything sweet before tears come out, Sayang Dsk-lianss ! :')









Lot's of love,
Natalia
Dsk2010-2013


Ok i dah edit entry nie, coz klau gmba pnjang smpai kat bawah, blog jd berat la.. so lg simple n senang nak tgk mcm nie kn? hehe, Thanks for reading this post ;)

2 comments:

Farzila said...

hihihi. natha :) kmk mok mintak pics time kita begambar satu kelas ya. boleh sik? :)

NataliaQm said...

Zila, ofcourse la bleh syggg. SIle2, jgn malu2 :p