Tuesday, June 28, 2016

post 2016?

Assalammualaikum wbt, salam sejahtera. Setelah setahun dua bulan lebih x apdet apa2 kat belog, rasa macam nak menulis pulak harini. Kemarin ter'klik' link dekat lappy, terbukak pulak si belog ni. dan ternampak pulak apdet pasal "future hasben" tu haha. Alhamdulillah, Post tu sy tulis pada April 2015, ada tarikh kat situ. pada September 2015 kami bertunang & pada December 2015 Alhamdulillah sy dah sah jadi Isteri kepada Encik somi kesayangan saya. Memang rasa "x sangka" tu ada, sebab baru kenal beberapa bulan. Tapi tu la org cakap, klau Allah swt dah tentukan dia jodoh kita, bila, siapa, macam mana, tu semuanya bila2 boleh tjadi, semuanya ketentuan Nya. hehe.

dah start tulis ni, rasa mcm nak membebel banyak2 pulak dah. ahh x kisah lah, kita ceta jak, nanti2 ada masa baca balik, mesti ketawa sorang2. kah3... banyak benda nak share ni actually, nnti kita apdet dekat next entry yerrrr.... Salam 24 Ramadhan 1437 Hijrah :)

No comments: